Ο τρόμος χτύπησε στην Ύδρα! …..Φρόντισε να μη “χτυπήσει” την πόρτα σου!

Φρόντισε μη "χτυπήσει" την πόρτα σου!

Αποφυλάκιση σεσημασμένων κακοποιών, ληστεία με ανθρωποκτονία, βαρύ πένθος για μια ζωή που χάθηκε άδικα, συνθέτουν το παζλ του τρόμου της Ύδρας.

Ένα ακόμα περιστατικό, που μας ενισχύει την ανασφάλεια και το φόβο ότι ζούμε απροστάτευτοι σε μια κοινωνία, που εκτός των άλλων, έχει να αντιμετωπίσει την εγκληματικότητα που έχει χτυπήσει κόκκινο!

Η DIVICO SECURITY με 35 χρόνια εξειδίκευσης στο χώρο της ασφάλειας, σας δίνει 8 συμβουλές ασφάλειας για να θωρακίσετε εσάς και την οικογένειά σας!

1. Μην κάνετε γνωστό σε φίλους και συγγενείς ότι έχετε χρήματα ή κοσμήματα στο σπίτι σας.

2. Μην κοινοποιείτε σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης πληροφορίες για εσάς, την οικογένειά σας και το σπίτι σας, που μπορεί να φανούν χρήσιμες στον επίδοξο διαρρήκτη/κακοποιό να σας στοχοποιήσει.

3. Όταν μπαίνετε στο σπίτι σας αργά το βράδυ, και ειδικά εάν μένετε εκτεθειμένοι για κάποιο χρόνο σε σημείο που δε φωτίζεται καλά, να είστε
ιδιαίτερα προσεκτικοί.

4. Ασφαλίστε το σπίτι σας με ένα σύγχρονο σύστημα συναγερμού. Ο συναγερμός αυξάνει πολύ τις πιθανότητες να αποθαρρυνθεί ο επίδοξος διαρρήκτης να ασχοληθεί μαζί σας. Αν όμως φανεί ιδιαίτερα “τολμηρός” το πιο πιθανό είναι να τραπεί σε φυγή! Ο συναγερμός ανιχνεύει σε επιλεγμένα κομβικά σημεία του χώρου σας κίνηση (ραντάρ/φωτοκύτταρο), άνοιγμα (παγίδα) πόρτας ή παραθύρου και θόρυβο (ανιχνευτής θραύσης/μικρόφωνο) και αυτομάτως ηχεί η σειρήνα!

Επιπλέον, σε περίπτωση προσπάθειας δολιοφθοράς σε οποιοδήποτε μέρος του συστήματος ασφαλείας, η σειρήνα της DIVICO ηχεί αμέσως!

5. Κέντρο Λήψης Σημάτων. Μια υπηρεσία στο πλευρό σας 24ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο για τη δική σας ασφάλεια! Επειδή σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης και τα δευτερόλεπτα μετρούν, σε περίπτωση συνεγαρμού η DIVICO SECURITY, κινητοποιείται άμεσα ειδοποιώντας την αστυνομία και ταυτόχρονα στέλνει δικά της περιπολικά στο χώρο.

6. Κωδικός απειλής. Σε περίπτωση που απενεργοποιήσετε το συναγερμό σας, το Κέντρο λήψης σημάτων σας καλεί αμέσως και σας ζητάει τον κωδικό ασφαλείας. Εάν αντί για τον κωδικό ασφαλείας πείτε τον κωδικό απειλής, σημαίνει πως απενεργοποιήσατε το συναγερμό “υπό απειλή” και αυτόματα το κέντρο λήψης ειδοποιεί την αστυνομία, ενώ ταυτόχρονα στέλνει και δικά της περιπολικά στο χώρο.

7. Μπουτόν Ληστείας. Το μπουτόν που αν πατηθεί, ενεργοποιεί τη σειρήνα να ηχήσει και αυτόματα κινητοποιούνται η Αστυνομία και τα περιπολικά της άμεσης επέμβασης.

8. Ψυχραιμία! Ψυχραιμία! Ψυχραιμία! Να θυμάστε πως η αστυνομία είναι κατάλληλα εκπαιδευμένη να αντιμετωπίζει εγκληματικές ενέργειες και διατηρεί το μονοπώλιο στην πάταξη της βίας. Διατηρείστε την ψυχραιμία σας, ενημερώστε με όποιον από τους παραπάνω τρόπους μπορείτε και περιμένετε να επέμβουν αυτοί που γνωρίζουν πως να το κάνουν!

Είναι απαραίτητο να αναφέρουμε πως όσο πιο δύσκολο φαίνεται σε έναν κακοποιό να κάνει τη “δουλειά” του και να την βγάλει “καθαρή” στοχοποιώντας σας, τόσο πιο εύκολα εγκαταλείπει την προσπάθεια!

Η DIVICO SECURITY πάντα στη διάθεσή σας για επιπλέον ενημέρωση!