Τεχνική της «Αόρατης Εγκατάστασης»

Τεχνική της «Αόρατης Εγκατάστασης»

Δεν είναι εύκολο να μην μην κατανοήσει κανείς τις επιφυλάξεις που μπορεί να έχει κάποιος σχετικά με τα αισθητικά προβλήματα που μπορεί να δημιουργηθούν κατά την εγκατάσταση ενός συστήματος συναγερμού από μια εταιρεία security που δεν διαθέτει το εξειδικευμένο προσωπικό που διαθέτει η DIVICO Security.

Δυστυχώς η πλειοψηφία όσων προχώρησαν στην εγκατάσταση συναγερμού -και ιδιαίτερα σε έτοιμο σπίτι- και δεν απευθύνθηκαν στην DIVICO Security, υφίσταται διαρκείς και ακαλαίσθητες υπομνήσεις των τεχνικών εργασιών που προηγήθηκαν ως ανεπιθύμητο σουβενίρ.

Εμείς στην DIVICO Security ωστόσο νοιώθουμε περήφανοι για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε και σε αυτόν τον τομέα, καθώς είμαστε στην ξεχωριστή θέση να εγγυηθούμε πως με την τεχνική της “αόρατης εγκατάστασης” -την οποία μόνο η DIVICO Security εφαρμόζει-, δεν πρόκειται να προκληθεί καμία ορατή ένδειξη των εργασιών μας!!.

Αναλυτικότερα, η ενδοσκοπική μέθοδος στην οποία έχουν εξειδικευθεί τα συνεργεία  μας τα οποία και διαθέτουν ειδικό εξοπλισμό για την τοποθέτηση συναγερμού, εξασφαλίζει άψογο αισθητικό αποτέλεσμα χωρίς κανένα ορατό ίχνος των εργασιών μας εξασφαλίζοντας παράλληλα την απαραίτητη προστασία των καλωδίων ώστε να αποτραπεί η φθορά τους.