Το νέο Κέντρο Λήψης Σημάτων της DIVICO Security

Νέο Κέντρο Λήψης Σημάτων DIVICO

 

Από το 2001 μέχρι σήμερα έχουν αλλάξει πολλά. Έχουν συμβεί πολλά ευχάριστα αλλά και δυσάρεστα. Προσδοκώμενα και αναπάντεχα. Κάτι όμως ήταν πάντα σταθερό σε ένα κόσμο που συνεχώς άλλαζε: Η λειτουργία του Κέντρου Λήψης Σημάτων Συναγερμού της DIVICO Security.

To Κέντρο της DIVICO λειτουργούσε στην είσοδο των γραφείων μας στην Πάτρα μέρα και νύχτα για πάνω από μια δεκαετία. Εγγυάτο σε όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε με την προστασία σας, την ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο για οποιαδήποτε απειλή, την ενημέρωση των Αρχών και του Προσωπικού Ασφαλείας της DIVICO και κατ’ επέκταση την προστασία της οικογένειας και της περιουσίας σας.

Ένα Κέντρο που είχε δημιουργηθεί με στόχο να είναι πρότυπο για το πώς πρέπει να είναι μια επιχείρηση που αναλαμβάνει την πιο θεμελιώδη υπηρεσία: την ασφάλεια σας. Ένα Κέντρο που αποτελούσε σημείο αναφοράς μεταξύ εταιρειών security σε ολόκληρη την Βαλκανική χερσόνησο αλλά και ένα Κέντρο που νοιώθαμε πως έπρεπε να γίνει ακόμα καλύτερο. Να μεγαλώσει, να μην είναι τεχνολογικά επαρκές αλλά τεχνολογικά καινοτόμο.

Η χωρίς ιδιαίτερες αντιστάσεις σκέψη που θα έκαναν άλλοι στη θέση μας θα ήταν να προχωρήσουν με αυτό το καθ’ όλα άρτιο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των πελατών, Κέντρο Λήψης Σημάτων. Θα ήταν να μην προχωρήσουν σε στρατηγικές επενδύσεις που ξεκαθαρίζουν ποιοι είναι οι ηγέτες των υπηρεσιών ασφαλείας στην Ελλάδα. Θα ήταν με λίγα λόγια να μην “ταράξουν τα νερά”.

Η λογική αυτή όμως δεν ταιριάζει στην ομάδα της DIVICO. Κοινός τόπος για όλους εμάς δεν είναι η απλή ανταπόκριση στις απαιτήσεις των χιλιάδων πελατών μας. Φιλοδοξία μας είναι η αντιμετώπιση προκλήσεων μέσω της δημιουργίας καινοτόμων λύσεων ασφαλείας για τους πελάτες μας. Η πείρα μας που απλώνεται σε τέσσερις δεκαετίες, δείχνει πως όσοι επιβουλεύονται την περιουσία και την ασφάλεια σας εφευρίσκουν διαρκώς νέους τρόπους για να το πράξουν. Για αυτό το λόγο χρειαζόμασταν ένα Κέντρο Λήψης Σημάτων που θα απαντούσε σε αυτές ακριβώς τις προκλήσεις.

Μετά από μήνες σκληρής δουλειάς έχει φτάσει η μέρα που παρουσιάζουμε το καινούριο Κέντρο Λήψης Σημάτων της DIVICO Security. Και είναι η ίδια αυτή μέρα που μπορούμε να περηφανευόμαστε όχι για ένα από τα πιο σύγχρονα Κέντρα των Βαλκανίων αλλά για ένα από τα πιο σύγχρονα Κέντρα της Ευρώπης. Με περισσότερες λειτουργίες, με δυνατότητα να στεγάσει ακόμα περισσότερο προσωπικό και με δυνατότητα επικοινωνίας με το σύστημα συναγερμού σας που δεν μπορεί να παραβιαστεί από επίδοξους εγκληματίες, το νέο Κέντρο Λήψης Σημάτων της DIVICO Security δείχνει τον δρόμο για την ασφάλειά σας.

Το Κέντρο Λήψης Σημάτων έδινε πάντα τον παλμό της λειτουργίας της DIVICO. Παραμένοντας πιστοί στο όραμα της διαρκούς ανάπτυξης, συνεπείς στις προσδοκίες των πελατών μας και αντίθετοι προς το ρεύμα του επιχειρηματικού εφησυχασμού, αποδεικνύουμε πως ο παλμός αυτός μας παρακινεί να κυνηγήσουμε το όνειρό μας. Και το όνειρό μας είναι η ασφάλειά σας.

DIVICO Κέντρο

Divico κέντρο

divico κέντρο

divico κεντρο

divico κέντρο