10 λόγοι που ΠΡΕΠΕΙ να επενδύετε σε σύγχρονα συστήματα ασφαλείας!

 

 

Η εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας σε οικιακούς ή επαγγελματικούς χώρους αποτελούσε μέχρι τώρα μία δεδομένη διαδικασία για την αποτροπή εισβολών και εγκλημάτων.
Σήμερα αυτό δεν είναι πια αρκετό!

Είναι πολύ σημαντικό οι ιδιοκτήτες να ενημερώνονται και να συμβαδίζουν με την εξέλιξη της τεχνολογίας των συστημάτων ασφαλείας για τους παρακάτω 10 λόγους:

 

  1. Θα είστε πάντοτε ένα βήμα πιο μπροστά από τους εισβολείς. Όπως η τεχνολογία εξελίσσεται έτσι και οι διαρρήκτες βελτιώνονται και προσαρμόζονται στα ήδη υπάρχοντα συστήματα ασφαλείας. Με τη συνεχή αναβάθμιση της ασφάλειας του σπιτιού σας πετυχαίνετε τον αιφνιδιασμό του δράστη και κατ’ επέκταση την αποτροπή εισβολής.

 

  1. Μπορείτε να είστε ήσυχοι, όπου κι αν βρίσκεστε. Συνδέστε το κινητό σας μέσω εφαρμογής με το σύστημα παρακολούθησης του χώρου σας για να έχετε την δυνατότητα επίβλεψής του οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας όσο μακριά και αν είστε.

 

  1. Μειώνετε την πιθανότητα παραβίασης του συναγερμού σας. Η παραβίαση παλαιότερων συστημάτων συναγερμού είναι πιο πιθανή και πιο εύκολη. Εισβολείς με εμπειρία στις διαρρήξεις έχουν τη δυνατότητα να παραβιάσουν με σχετικά μεγάλη ευκολία έναν συναγερμό που έχουν συναντήσει αρκετές φορές.

 

  1. Θα έχετε την μέγιστη επίδοση του συναγερμού σας σε περίπτωση ανάγκης. Συγχρονίστε το σύστημα ασφαλείας του χώρου σας με την σημερινή τηλεφωνική τεχνολογία. Εγκαταστήστε σύγχρονα ασύρματα συστήματα που να χρησιμοποιούν τεχνολογία 3G ή 4G με κάρτα SIM Global και για την καλύτερη επίδοση τους αλλά και επειδή ταυτόχρονα μειώνετε το κόστος τους μακροπρόθεσμα.

 

  1. Έχετε πάντα τον έλεγχο για τη είσοδο και την έξοδο των ατόμων είτε στην οικία είτε στον επαγγελματικό χώρο. Τα σύγχρονα συστήματα ελέγχου πρόσβασης είναι πλέον πιο περίπλοκα αναβαθμίζοντας έτσι το επίπεδο ασφάλειας. Σε επαγγελματικούς χώρους, μπορούν να παραχωρήσουν και να αρνηθούν πρόσβαση κατά τη διάρκεια συγκεκριμένων ωρών, να δημιουργήσουν λεπτομερείς αναφορές και άλλα.

 

  1. Περιορίζετε την πιθανότητα μειωμένης κάλυψης του χώρου. Μια καλά σχεδιασμένη υποδομή CCTV μπορεί να παρέχει κάλυψη 100%. Με την καινοτομία του αυτοματισμού που προσφέρουν τα σύγχρονα συστήματα συναγερμού, έχουν ελαττωθεί, αν όχι εξαλειφθεί, τα σημεία του χώρου σας που μένουν ακάλυπτα, τα λεγόμενα “νεκρά σημεία” και γίνονται στόχος διαρρηκτών.

 

  1. Μειώνετε την πιθανότητα διάρρηξης σε πολύ μεγαλύτερο ποσοστό. Η εγκατάστασης της νέα τεχνολογίας δακτυλικών αποτυπωμάτων στο σύστημα ασφαλείας κατοχυρώνει οποιοδήποτε αποτύπωμα και επιτρέπει στην αστυνομία να εντοπίζει ύποπτους με μεγαλύτερη επιτυχία.

 

  1. Κερδίζετε πολλά περισσότερα από όσο πιστεύετε. Το χρηματικό ποσό για την επένδυση της εγκατάστασης ενός καλού και σύγχρονου συστήματος ασφάλειας είναι αισθητά μικρότερη από την πιθανή απώλεια πολύτιμων αντικειμένων και υλικών ζημιών σε περίπτωση εισβολής.

 

  1. Βελτιώνοντας την εικόνα σας, πετυχαίνετε μεγαλύτερη αποτροπή. Η τεχνολογία στις κάμερες παρακολούθησης CCTV εξελίσσεται ραγδαία. Η κάλυψη 360 μοιρών οπτικού πεδίου, η δυνατότητα αναγνώρισης προσώπου, η νυχτερινή λήψη και η θερμική ανίχνευση αναβαθμίζουν την ποιότητα της παρακολούθησης του χώρου και κατ’ επέκταση αποτρέπει οποιαδήποτε ενέργεια εισβολής.

 

  1. Πετυχαίνετε άμεση αποτροπή χωρίς καν ο δράστης να προλάβει να ενεργήσει. Τα νέα αντικλεπτικά συστήματα παραγωγής τεχνητής ομίχλης που απελευθερώνονται μαζί με την ενεργοποίηση του συναγερμού, μειώνει την όραση του εισβολέα στο 90% αποτρέποντας οποιαδήποτε ενέργεια πέραν της φυγής.

Με την εγκληματικότητα να αυξάνεται και τους δράστες να γίνονται όλο και πιο ευρηματικοί και γρήγοροι στην παραβίαση οικιών και επαγγελματικών χώρων, η επένδυση σε νέα τεχνολογικά συστήματα ασφαλείας αποτελεί πλέον μονόδρομος.

Η Divico Security βρίσκεται στην καρδιά των εξελίξεων στα θέματα ασφαλείας και δεσμεύεται απέναντι στους πελάτες της για την αποτελεσματικότερη κάλυψη των αναγκών τους με τα πιο σύγχρονα και καινοτόμα προϊόντα. Κάθε πελάτης αποτελεί ξεχωριστή περίπτωση και ανάλογα με τις απαιτήσεις του χώρου προτείνουμε την εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας και υπηρεσιών που θα αποφέρουν τη μέγιστη ασφάλεια.

Στην Divico Security η ασφάλεια σας είναι στα χέρια μας.