Divico Security

modern-CCTV-camera-on-wall

Η αύξηση της εγκληματικότητας δεν περιορίζεται στον οικιακό χώρο αλλά είναι ορατή πλέον και στον επαγγελματικό χώρο. Σήμερα οι επιχειρήσεις οφείλουν να λαμβάνουν πολύ σοβαρά υπόψη την ασφάλειά τους καθώς οι κίνδυνοι που εγκυμονούν είναι πάρα πολλοί. Ένας επαγγελματικός χώρος κινδυνεύει από κλοπή εργαζομένων, εγκληματικές παραβιάσεις μέχρι και ψηφιακές επιθέσεις. Δείτε παρακάτω τι μπορείτε να κάνετε ώστε η ασφάλεια της εταιρείας σας να λειτουργεί αποτελεσματικά.

Λύσεις ασφαλείας για τον επαγγελματικό σας χώρο

  1. Ολοκληρωμένο σύστημα ασφαλείας

Εγκαταστήστε ένα ολοκληρωμένο σύστημα ασφαλείας που είναι σχεδιασμένο ειδικά για τις ανάγκες του γραφείου σας όπως: συναγερμό, Diviguard, κεντρική παρακολούθηση, CCTV, διαχείριση ελέγχου πρόσβασης, ανίχνευση κίνησης, κ.α.

  1. Κέντρο λήψεως σημάτων

Ένα σύστημα ασφαλείας είναι ολοκληρωμένο μόνο όταν γίνει σύνδεση με ένα 24ωρο κέντρο λήψεως σημάτων. Με αυτόν τον τρόπο ενημερώνεστε αμέσως μόλις συμβεί οποιαδήποτε εγκληματική ενέργεια. Έπειτα γίνεται εκκίνηση των διαδικασιών που επιθυμείτε: ενημέρωση αστυνομίας, αποστολή περιπολικού, ενημέρωση κάποιου συγκεκριμένου προσώπου. Επίσης μέσω του τηλεχειρισμού το κέντρο μπορεί να κάνει ελέγχους και διαχείριση του συστήματος ασφαλείας σας απομακρυσμένα.

  1. Έλεγχος πρόσβασης εργαζομένων

Εφαρμόστε ένα σύστημα ελέγχου πρόσβασης με είσοδο χωρίς κλειδί για να παρακολουθείτε και να περιορίζετε ποιος πηγαίνει πού και πότε. Αυτό θα σας επιτρέψει επίσης να απενεργοποιήσετε εύκολα την πρόσβαση εάν ένας υπάλληλος χάσει την κάρτα του ή δεν εργάζεται πλέον για την εταιρεία σας.

  1. Δωμάτιο Διακομιστή-Σέρβερ

Περιορίστε την πρόσβαση στο δωμάτιο του διακομιστή σας και χρησιμοποιήστε μια διαχείριση ελέγχου πρόσβασης. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στην τοποθεσία του διακομιστή σας μέσω των κοινών τειχών της γειτονικής επιχείρησης.

  1. Πυρασφάλεια- Κατάσβεση.

Τοποθετήστε συστήματα πυρασφάλειας σε όλους τους χώρους την επιχείρησης για την έγκαιρη ειδοποίηση σε περίπτωση πυρκαγιάς. Επιπροσθέτως, τοποθετήστε συστήματα κατάσβεσης στους κρισιμότερους χώρους της επιχείρησης όπως (control room , μηχανήματα παραγωγής). Επιλέξτε συστήματα κατάσβεσης φιλικά ως προς τα μηχανήματα χωρίς νερό.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερα!

Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα σχετικά με την ασφάλεια του χώρου εργασίας σας, επικοινωνήστε με έναν από τους συμβούλους της Divico Security. Η ομάδα μας θα σας καθοδηγήσει για τους τρόπους αναβάθμισης της ασφάλειας στον επαγγελματικό σας χώρο.