Συχνές ερωτήσεις

Από τι αποτελείται ένα σύστημα συναγερμού;

Τα βασικά στοιχεία ενός συστήματος συναγερμού είναι:

 • ο πίνακας
 • το πληκτρολόγιο
 • το radar
 • η εξωτερική και εσωτερική σειρήνα
 • τα φωτοκύτταρα
 • οι παγίδες
 • ο αναγνώστης καρτών
 • η πυρανίχνευση
 • η ασύρματη σύνδεση
 • κέντρο ελέγχου

 

Τι είναι το κέντρο λήψης σημάτων; Γιατί να μην έχω μόνο το συναγερμό;

Έχουμε επενδύσει σε εξοπλισμό του κέντρου ελέγχου και κατάρτιση των υπαλλήλων που εργάζονται σε αυτό για ένα και μοναδικό σκοπό: να μπορούμε να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς όταν λέμε πως όποιος εμπιστευτεί την ασφάλεια του στην DIVICO Security χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του κέντρου μας μπορεί να αισθάνεται απόλυτα ασφαλής για την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για τις υπηρεσίες που παρέχει το Κέντρο Ελέγχου μας

Έχω βάλει συναγερμό και θέλω να στείλω την καθαρίστρια στο σπίτι χωρίς να της δώσω τον κωδικό. Γίνεται;

Ασφαλώς! Δώστε μας απλά την εντολή και το Κέντρο Ελέγχου έχει την δυνατότητα να θέσει απομακρυσμένα εκτός λειτουργίας τον συναγερμό για την ώρα που θέλετε με απόλυτη ασφάλεια. Αμέσως μετά θα το θέσουμε πάλι σε λειτουργία.

Αν προσπαθήσω να αλλάξω τον κωδικό πρόσβασης και κάνω κάποιο λάθος και το σύστημα δεν υπακούει τι γίνεται;

Το Κέντρο Ελέγχου μας θα σας βοηθήσει άμεσα με τον πιο απλό και ασφαλή τρόπο: με τηλεχειρισμό του συστήματός σας.

Αν αναβαθμίσω την τηλεφωνική μου γραμμή σε ADSL αφού έχω βάλει τον συναγερμό τι γίνεται;

Τα κεντρικά της DIVICO Security

 •  θα καταργήσουν την παλιά σύνδεση μέσω τηλεφωνικής γραμμής και
 • θα ενεργοποιήσουν τη σύνδεση μέσω ADSL

Αυτό θα επιτρέπει την άμεση επικοινωνία των σημάτων του συναγερμού καθώς και την άμεση αντιμετώπιση προβλημάτων μέσω τηλεχειρισμού.

Τι συμβαίνει σε περίπτωση που απενεργοποιήσω τον συναγερμό υπό απειλή;

Στην περίπτωση που ο συναγερμός απενεργοποιηθεί λόγω εξαναγκασμού ή απειλής το Κέντρο Ελέγχου ειδοποιείται άμεσα για την αναγκαστική απενεργοποίηση του συναγερμού, εξομοιώνει την απενεργοποίηση με παραβίαση του συστήματος ασφαλείας και ακολουθεί την διαδικασία που προβλέπεται σε περιπτώσεις παραβίασης δηλαδή την άμεση ενημέρωση του προσωπικού ασφαλείας και της αστυνομίας.

Αν χτυπήσει ο συναγερμός μπορώ να γνωρίζω από ποιο ακριβώς σημείο προήλθε η ενεργοποίησή του;

Φυσικά. Το Κέντρο Ελέγχου εξακριβώνει από ποια ζώνη προήλθε ο συναγερμός, δηλαδή από ποια παγίδα ή radar και ποια ακριβώς χρονική στιγμή συνέβη.

Τι γίνεται όταν χτυπήσει ο συναγερμός ενώ λείπω σε διακοπές;

Το Κέντρο Ελέγχου της DIVICO Security μπορεί να σας βοηθήσει άμεσα χωρίς να χρειαστεί να διακόψετε τις διακοπές σας. Μέσω της λειτουργίας  τηλεχειρισμού είμαστε σε θέση να σας δώσουμε λύση οποιαδήποτε μέρα και ώρα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και χωρίς καμία χρέωση.

Ενδιαφέρομαι να βάλω συναγερμό αλλά φοβάμαι για το αισθητικό αποτέλεσμα της παρέμβασης και για ενδεχόμενες ζημιές κατά την εγκατάσταση.

Ειδικά συνεργεία της εταιρίας έχουν εκπαιδευτεί και εξειδικευτεί στη τεχνική της «αόρατης εγκατάστασης συναγερμού»  διαθέτοντας παράλληλα τον απαραίτητο εξοπλισμό. Η τοποθέτηση των καλωδίων γίνεται με ενδοσκοπική μέθοδο προσφέροντας άριστο αισθητικό αποτέλεσμα καθώς τα καλώδια δεν φαίνονται ακόμη και σε έτοιμο σπίτι.

Ο συναγερμός χτυπά σε ακατάλληλη ώρα και το πληκτρολόγιο δεν αποκρίνεται. Μπορείτε να με βοηθήσετε;

Αντίθετα με το τι θα αναγκαστικά θα γινόταν με μια εταιρεία που δεν διαθέτει το Κέντρο Ελέγχου μας -δηλαδή την αποστολή τεχνικού όταν αυτός είναι διαθέσιμος και την πληρωμή του-, το Κέντρο μας μπορεί να αντεπεξέλθει μέσω του συστήματος τηλεχειρισμού -ασφαλώς χωρίς καμία χρέωση-. Εάν παρ’όλα αυτά απαιτείται η παρουσία τεχνικού, η DIVICO Security διαθέτει ομάδα τεχνικών που είναι στη διάθεσή σας χωρίς καμία χρέωση για τεχνική υποστήριξη.

Αν φύγω από το σπίτι/κατάστημα και ξεχάσω να θέσω σε λειτουργία τον συναγερμό τι γίνεται;

Μας ειδοποιείτε και αξιοποιώντας την τεχνολογία του τηλεχειρισμού, το θέτουμε εμείς σε λειτουργία για εσάς εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά.