Συστήματα ασφαλείας στο μεγαλύτερο φωτοβολταϊκο πάρκο της χώρας!

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε πως αναλαμβάνουμε την ασφάλεια και την προστασία  του μεγαλύτερου φωτοβολταϊκού πάρκου της χώρας!

Η Divico Security, η οποία κατέχει μία υψηλή θέση στην προτίμηση μεγάλων έργων τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα, θα αναλάβει το δύσκολο έργο της εγκατάστασης των συστημάτων ασφαλείας (συναγερμών και CCTV) του μεγαλύτερου φωτοβολταϊκού πάρκου, «λαϊκής βάσης», της χώρας που θα πραγματοποιηθεί στην Κατούνα.

Μέχρι το φθινόπωρο το σύμπλεγμα πάρκων, δυναμικότητας περί τα 100 Μεγαβάτ θα έχει ολοκληρωθεί και όταν ηλεκτριστούν, θα αποτελούν το μεγαλύτερο εν λειτουργία φωτοβολταϊκό σύμπλεγμα της χώρας.

Για την προστασία του πάρκου από πιθανές διαρρήξεις, η Divico Security επέλεξε την εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας προηγμένης τεχνολογίας καθώς και τη σύνδεση του με το 24ωρο Κέντρο Λήψεως Σημάτων μας που παρέχει κορυφαίες υπηρεσίες για την ασφάλεια ενός χώρου.

Η εγκατάσταση των συστημάτων ασφαλείας έχει ως αποτέλεσμα την άμεση ενημέρωση των υπευθύνων σε περίπτωση περιμετρικής παραβίασης στον χώρο σε συνδυασμό με την υπηρεσία του Video Verification συνθέτουν υψηλό δείκτη ασφαλείας για το συγκεκριμένο έργο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο διαβάστε εδώ: https://energypress.gr/news/ki-omos-megalytero-fotovoltaiko-parko-tis-horas-tha-einai-laikis-vasis-kai-tha-anikei-se