Στην Divico Security πιστεύουμε σε ένα πιο αειφόρο μέλλον: Hλεκτρικά αυτοκίνητα μέχρι το 2030

 

Η ανάγκη να προστατεύσουμε το σπίτι μας είναι πιο επιτακτική από ποτέ. Το κρίσιμο ερώτημα που προκύπτει όμως είναι: Πώς θα πετύχουμε εταιρική ανάπτυξη χωρίς περιβαλλοντική επιβάρυνση;

Η Divico Security δεσμεύεται απέναντι στο περιβάλλον και απαντάει θέτοντας πράσινο στόχο για το 2030, την αντικατάσταση των βενζινοκίνητων αυτοκινήτων με ηλεκτρικά.

Γιατί τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι το μέλλον στις μεταφορές;

  • Έχουν φθηνή κατανάλωση και συντήρηση, γεγονός που τα κάνει πιο οικονομικά μακροπρόθεσμα.
  • Παράγουν μηδενικούς ρύπους, άρα προστατεύουν το περιβάλλον και δεν μολύνουν τον αέρα που αναπνέουμε.
  • Είναι σχεδόν αθόρυβα και μειώνουν την ηχορύπανση στις πόλεις.

Μέχρι το 2030 ο σκοπός της Divico Security είναι η αντικατάσταση όλων των βενζινοκίνητων περιπολικών, με ηλεκτρικά οχήματα που θα πραγματοποιούν δρομολόγια και περιπολίες χωρίς καμία εκπομπή ρύπων. Η ποιότητα των υπηρεσιών δεν θα αλλοιωθεί, αντιθέτως θα ενισχυθεί, καθώς ο αριθμός των οχημάτων ενδεχομένως να αυξηθεί και θα υπάρχει μεγαλύτερη ανταπόκριση. Τέλος, η παρουσία της εταιρείας στην καρδιά των καινοτόμων εξελίξεων, της δίνουν το προβάδισμα να καλύπτει ανάγκες πριν ακόμα αυτές εμφανιστούν, δίνοντας έμφαση στην συνεχή της βελτιστοποίηση και ανάπτυξη.

Η Divico Security έχει ξεκινήσει ήδη τη διαδικασία αντικατάστασης, προσθέτοντας το πρώτο ηλεκτρικό περιπολικό στις εγκαταστάσεις της, που είναι διαθέσιμο προς εταιρική χρήση. Με την μελλοντική εξέλιξη της τεχνολογίας ηλεκτρικών αυτοκινήτων, η εταιρεία θα είναι σε θέση να προσθέτει όλο και περισσότερα μοντέλα με στόχο την πλήρη αντικατάσταση, αλλά και να δημιουργήσει τις απαραίτητες εγκαταστάσεις στο χώρο της για την συντήρησή τους.

Η προσαρμογή στο μέλλον, η επένδυση στην καινοτομία και η υιοθέτηση πράσινων πολιτικών αποτελούν για την Divico Security αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας της και βασικό πυλώνα της στρατηγικής της.

Η πράσινη αποστολή είναι δυνατή και είμαστε εδώ για να το αποδείξουμε.