Εμπειρία

Η DIVICO Security δραστηριοποιείται τα τελευταία 30 χρόνια στον κλάδο των συστημάτων ασφαλείας. Στην πολυετή πορεία της έχουν τιμήσει την DIVICO Security με την εμπιστοσύνη τους χιλιάδες κατοικίες, επιχειρήσεις, και οργανισμοί. Η φιλοσοφία της διαρκούς ανάπτυξης οδήγησε την DIVICO να εξειδικευθεί σε λύσεις ασφαλείας σε φωτοβολταϊκά συστήματα ενώ η παρουσία και η φήμη της εταιρείας σε πανελλαδικό επίπεδο είναι η ασφαλέστερη εγγύηση των υπηρεσιών ασφαλείας που παρέχει.

Με έδρα την Πάτρα υποκατάστημα στην Αθήνα και αντιπροσώπους σε όλη την Ελλάδα, η DIVICO Security είναι μια από τις πλέον έμπειρες, και αξιόπιστες εταιρείες στον τομέα των συστημάτων ασφαλείας.

Αυτό προκύπτει από τα εξής:

Η DIVICO ασχολείται αποκλειστικά με τα συστήματα ασφαλείας και μόνο με αυτά από το 1982 και στεγάζεται   σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις.

  1. Δεν ασχολείται με αλλά είδη, που σημαίνει ότι  έχει απόλυτη εξειδίκευση στο αντικείμενο αυτό.
  2. Το γεγονός ότι έχει εγκαταστήσει, συντηρεί, επισκευάζει και λαμβάνει με απόλυτη επιτυχία τα σήματα των συστημάτων ασφαλείας από 1000 περίπου γραφεία των ΕΛΤΑ ανά την ΕΛΛΑΔΑ, αποδεικνύει την εκτενή εμπειρία της.
  3. Το γεγονός ότι η DIVICO στο Κέντρο Ελέγχου έχει 6.000 πελάτες στους οποίους εφαρμόζει την τεχνική του τηλεχειρισμού από απόσταση τα τελευταία 12 χρόνια, αποτελεί απόδειξη εμπειρίας και αποτελεσματικότητας.