Η εταιρεία

Η DIVICO Security δραστηριοποιείται τα τελευταία 30 χρόνια στον κλάδο των συστημάτων ασφαλείας. Στην πολυετή πορεία της έχουν τιμήσει την DIVICO Security με την εμπιστοσύνη τους χιλιάδες κατοικίες, επιχειρήσεις, και οργανισμοί. Η φιλοσοφία της διαρκούς ανάπτυξης οδήγησε την DIVICO να εξειδικευθεί σε λύσεις ασφαλείας σε φωτοβολταϊκά συστήματα ενώ η παρουσία και η φήμη της εταιρείας σε πανελλαδικό επίπεδο είναι η ασφαλέστερη εγγύηση των υπηρεσιών ασφαλείας που παρέχει.

Για περισσότερα πατήστε εδώ

Η DIVICO Security στεγάζεται σε ιδιόκτητο κτήριο 630τμ στην Πάτρα. Η DIVICO διαθέτει πλήρως οργανωμένα και εξοπλισμένα τμήματα με καταρτισμένο προσωπικό, σύγχρονα επικοινωνιακά συστήματα, άριστη μηχανογράφηση, σύστημα διαχείρισης του στόλου οχημάτων και πολλές άλλες προβλέψεις που εξασφαλίζουν την απρόσκοπτη λειτουργία της.

Για περισσότερα πατήστε εδώ

Η DIVICO Security απασχολεί πάνω από 80 άτομα σε διοικητικές και τεχνικές θέσεις. Οι πλήρως εξειδικευμένοι άνθρωποι μας αλλά και ο ίδιος ο αριθμός του προσωπικού μας, μας καθιστούν την μεγαλύτερη εταιρεία security στην Δυτική Ελλάδα ενώ οι 55 συνεργάτες μας σε άλλες περιοχές της χώρας όπως η Αθήνα, επιτρέπουν στην DIVICO να έχει πανελλαδική παρουσία.

Πατήστε εδώ για περισσότερα

Η Πολιτεία ορθώς έχει θέσει ιδιαίτερα αυστηρές προϋποθέσεις για την χορήγηση άδειας λειτουργίας στις εταιρείες security. Οι προϋποθέσεις που από άλλες εταιρείες θεωρούνται “εξοντωτικές” αποτελούν αυτονόητα minima στην περίπτωση της DIVICO.  H DIVICO Security κατέχει όπως ορίζει ο νόμος, άδεια λειτουργίας από τον Προϊστάμενο του Επιτελείου  του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ύστερα από τη θετική γνωμοδότηση του Γραφείου Νομικού Συμβούλου της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Τάξης του Υπουργείου Εσωτερικών, τον Τμηματάρχη του Τμήματος Αντιμετώπισης του Εγκλήματος της Διεύθυνσης Δημόσιας Ασφάλειας και τον Τμηματάρχη του Τμήματος Όπλων και Εκρηκτικών της Διεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας. Ασφαλώς όλες οι υπηρεσίες της DIVICO SECURITY είναι πιστοποιημένες με ISO 9001:2000 εξασφαλίζοντας άριστη ποιότητα.

Για περισσότερα πατήστε εδώ

Η εταιρεία διαθέτει στόλο από 25 επαγγελματικά αυτοκίνητα, και στεγασμένο υπόγειο parking για 12 αυτοκίνητα. Επίσης διαθέτει 2 ιδιόκτητα οικόπεδα συνολικού εμβαδού 550τμ μόνο για το parking των αυτοκινήτων. Προτεραιότητα της εταιρείας μας είναι κανένα αυτοκίνητο να μην βρίσκεται έκθετο σταθμευμένο στο δρόμο. Γι’ αυτό και όλα τα επαγγελματικά αυτοκίνητα της εταιρείας βρίσκονται σε καθορισμένες θέσεις parking σε οικόπεδα της εταιρείας.

Για περισσότερα πατήστε εδώ

Στο πελατολόγιο της εταιρίας περιλαμβάνονται χιλιάδες ιδιωτικά έργα αλλά και πολλά έργα που ανήκουν στον ευρύτερο Δημόσιο τομέα, όπως καταστήματα της Εθνικής Τράπεζας, Εφορίες, καταστήματα των ΕΛΤΑ , Δημόσιοι Οργανισμοί, Πανεπιστήμια, Στρατιωτικές Μονάδες, καταστήματα της ΔΕΗ και πολλά άλλα.

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Ποιότητας και Υγείας – Ασφαλείας

Διαβάστε περισσότερα